Празниците са моментите, на които хората искат да се насладят най-добре и да ги направят възможно най-запомнящи се. Но изборът на дестинация за посещение може да бъде трудна задача. И така, днес голям брой хора обичат да се занимават с приключенска дейност, която може да им достави тръпка, както и да подобри знанията им. Гмуркането е една от любимите задачи на много хора в наши дни, тъй като им позволява да се включат в приключения, да се насладят на живописната красота на природата, както и да придобият знания за морския живот. Има редица пакети за гмуркане, популярни в наши дни, сред които хората могат да избират според интересите си. Гмуркането в Тайланд може да бъде идеално, в което хората се наслаждават на гореспоменатата дейност, както и могат да бродят в много туристически дестинации, налични в тази нация. Пукет е остров в южната част на Тайланд, който всяка година посещават голям брой туристи, както и гмуркачи, и тук можете да се насладите на гмуркането на разумни цени.

Основните атракции са Maya Bay и Pi Leh Bay, превъзходна затворена лагуна с невероятни сини води. Популярните дейности на Phi Phi Leh включват гмуркане с шнорхел, гмуркане и изследване на пещерите и лагуните на острова. Phi Phi Don е най-големият и единствен обитаван остров от архипелага Phi Phi в Тайланд. Известен е със своите 4 основни красиви плажа, кристално чисти води и оживен нощен живот. Популярните дейности на Phi Phi Don включват гмуркане с шнорхел, гмуркане, туризъм и посещение на многото барове и ресторанти на острова. Въпреки популярността си сред туристите, островът е запазил голяма част от естествената си красота и чар, главно в северната част. Phi Phi Don изглежда като луд лабиринт между 2 залива: Tonsai Bay, където фериботите ви оставят, и Loh Dalum Bay, където е главният плаж. За да си представите какво е чувството да се разхождате по този лабиринт, представете си следното: магазин за тениски, салон за татуировки, бар, център за гмуркане, салон за татуировки, заведение за бързо хранене, бар, туристическа агенция, салон за масажи; повтаряйте отново и отново.
suntravel.bg
Паркът е създаден на 27 октомври 1980 г. Той обхваща площ от 196 квадратни километра (76 квадратни мили) от областите Khuan Don и Mueang Satun. Кралски правителствен вестник на Тайланд. 137 (Специален 238 Ngor). Напредък на човешкото развитие чрез Общността на АСЕАН, Доклад за човешкото развитие на Тайланд 2014 г., таблица 0: Основни данни (PDF) (Доклад). Програма на ООН за развитие (ПРООН) Тайланд. Служба за регистрация Отдел на вътрешните работи, Министерство на вътрешните работи (на пукет тайландски). Файл:Индекс на човешките постижения 2017.pdf|Индекс на човешките постижения 2017 от Националния съвет за икономическо и социално развитие (NESDB), стр. Служба на Националния съвет за икономическо и социално развитие (NESDC). Кралски горски отдел (на пукет тайландски). Отдел за национални паркове, опазване на дивата природа и растенията (на тайландски). Институт за изследване на Югоизточна Азия (1988). Прегледът на Югоизточна Азия. Институт за изследвания в Югоизточна Азия. Андрю Д. У. Форбс (1988). Мюсюлманите в Тайланд. Yegar, M.; Шварц, IM 2002). Между интеграцията и отделянето: мюсюлманските общности на Южните Филипини, Южен Тайланд и Западна Бирма/Мианмар. Паркс, Томас I. (1 март 2009 г.). „Поддържане на мира в квартал, разкъсван от сепаратизъм: случаят с провинция Сатун в Южен Тайланд". Малки войни и бунтове. Отдел за местна администрация (DLA). 26 ноември 2019 г. Посетен на 10 декември 2019 г. 58 Satun: 1 PAO, 1 Town mun., 6 Subdistrict mun., 34 SAO. Wangkiat, Paritta (25 април 2015 г.). „Жителите на Сатун организират още протести на пристанището". Bangkok Post. Живот, пътуване. 11 октомври 2018 г. стр. Департамент на националните паркове (DNP) Тайланд.

Животните в националния парк могат да бъдат класифицирани както следва: бозайници, птици, влечуги, земноводни, риби и други водни безгръбначни животни, като морски охлюв. Първична тропическа гора, открита във високите стръмни планини: Варовиковите планини имат тънък слой почва и не са много естествено плодородни. Растенията включват желязно дърво, каучук и шореа, плюс дървета от ниско ниво като чанфа, ратан, банян и много видове лози. Мангрова гора може да се намери в сухия канал и канала Ян Саба. Гората Phru е група от доминиращи растения, които образуват гъстите саметови дървета на плажа Nopparat Thara. Phi Phi е горещ и влажен през цялата година, с пикови температури около април. Дъждовният сезон настъпва през май и продължава до октомври. Високият сезон е от ноември до април включително, когато е малко по-хладно; пиковият период на туризма обхваща Коледа и Нова година. Преди това местните хора са почивка на остров пукет тайландричали Phi Phi „Phu Lao Phi Ar Phi". Pu Lao" означава остров на местния диалект, а "Pi Ar Pi" е вид морско дърво.

Малко ваканционни места имат практически нулев напредък. Например в югозападния ъгъл на Пукет се намират плажовете Ао Сане и Я Нуи, до които може да се стигне просто по улица Клифсайд, тъй като са толкова отдалечени. Това, което предстои, несъмнено търси положителни резултати за Пукет, сега и не толкова далечния за предприемачество и туризъм, с това носи инвестиционна сигурност и развитие отново на острова, с помощта на Castlewood. Управляващият директор на групата Castlewood отбеляза, че Пукет сега е мястото за инвестиране, тъй като нивата на туризма са високи и дори сега се покачват с над 80% нива на обитаване на хотелите. Пукет също е дом на екстравагантния хотел 8over8, който е резервиран за края на декември 2013 г. Само с $49 500 агентите от групата Castlewood ще получат гарантирана възвръщаемост от 5% за първите три години и до максимум от 30% за следващите седем години; това е шанс, който не трябва да се пропуска. Хотелските начинания в Пукет от Castlewood са най-очевидните развиващи разумни спекулации за земя в Тайланд. Това наистина е едно от ръководството за по-нататъшно парично развитие в Азия. Външните агенти не изискват да зависят само от качествени изображения на потенциала на този пазар. Има наистина количествено измерими апарати и потвърждения, които те могат да използват, за да изберат безпристрастно дали да вложат ресурси в Пукет или не. Има няколко обяснения защо много агенти от групата Castlewood виждат Пукет като разумна и развиваща се алтернатива за начинания. Обърнете внимание, че елементите, които ще бъдат казани по-долу, са достатъчно убедителни, за да могат някои наистина да направят дял във витрината на пукет тайландска земя в Пукет.

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)